
Ukus koji se ne zaboavlja.
_________________________
SASTOJCI:
- 12 Kriski Tost hleba
- 150 g Majoneza
- 300 g Kisele Pavlake
- 150 g Sunke
- 100 g Pecenic
- 3 Kuvana Jajeta
- 70 g Kiselih Krastavaca
Dekoracija :
- Kisela Pavlaka
- 2 Kuvana Jajeta
- Kiseli Krastavci
Priprema:
Sjedinite majonez sa kiselom pavlakom.
Odvojte 1/3 tog fila i u njega dodajte izrendanu dimljenu pecenicu i izrendane krastavce.
U prvi deo smese od majoneza i pavlake dodajte izrendanu sunku i kuvana jaja i sve dobro sjedinite.
Na tacnu poredjajte 4 parceta tost hleba, jedno iza drugog.
Namazite 1/2 fila sa sunkom i jajima.
Preko poredjajte 4 parceta tost hleba. Namazite sa filom sa dimljenom pecenicom i krastavcicima. Preko opet poredjate 4 tost hleba, pa namazite ostatak fila sa sunkom i jajima.
Na kraju poredjajte 4 kriske tost hleba.
Dekorisite po zelji.