Mekani biskvit punjenjen sa Eurokremom , preliven sa kremastom čokoladnom glazurom, probudiće dete u Vama. Veoma jednostavno se pripema, a ukus je kao kupovni Barni kolačić.

SASTOJCI:
Za biskvit:
- 4 Jajeta
- prstohvat Soli
- 150g Šećera
- 10g Vanilin Šećera
- 200 ml Mleka
- 100ml Ulja
- 200g Brasna
- 1 kašičica Praška za pecivo
- 2 kašičice Eurokrema
za Glazuru:
- 200ml Slatke Pavlake
- 100 g Čokolade (za kuvanje)

PRIPREMA:
Možete odmah da uključite rernu na 200 C da se greje. Mikserom umutite jaja sa prstohvatom soli. Postepeno dodajte šećer i vanilin secer.Mutite sa mikserom 3-4 minuta, a zatim dodajte ulje i mleko, pa nastavite sa mućenjem još minut. U smesu prosejte brašno sa praškom za pecivo , pa na najslabijoj brzini mikserom sjedinite sve sastojke.
Tepsiju 30x20cm namažite uljem i pospite brašnom, a zatim izlijte umućenu smesu.
Pecite na 180 C oko 30 minuta. Čačkalicom proverite da li je biskvit pečen. Pečen biskvit pokrijte folijom ili krpom i ostavite da se ohladi. Kašičicom izvadite 12 krugova iz biskvita i stavite u činiju. Izvadjene delove prstima izmrvite, pa dodajte 2 kašičice Eurokrema. Sjedinite, pa smesom popunjavajte rupe u biskvitu.
Za pripremu glazure.
U šerpicu sipajte 200 g slatke pavlake i 100 g čokolade, pa otopite na šporetu. Prelijte preko kolača, pa ostavite najmanje 3 sata na hladnom. Kolač secite na kocke.
Način pripreme možete pogledate u videu. Prijatno 🙂