Ako volite slaninu i projaru, zavolećete ovo jelo. Evo jednog predloga, šta da spremate za doručak, užinu… Često pripremam ovo jelo kad nemam hleba. Prirpema se za 5 minuta, a veoma je ukusno i zasitno.✨

⚖️SASTOJCI📜
- 2 Jajeta
- 200g Brašna
- 100 g Kukuruznog Brašna
- 200 Mleka (ili Jogurta)
- 80-100 ml Ulja (u zavisnosti koliko je slanina masna i koliko volite masno)
- So
- 100 g Slanine (ili Sunke)
- 2 kasike Parmezan
- 1 kašiičica praška za pecivo

🥣PRIPREMA:
Odmah uključite rernu da se greje na 200 C.
U činiji umutite jaja, so, ulje, mleko. Dodajte prosejana brašna i prašak za pecivo. Sastojke sjedinite i dodajte sitno seckanu slaninu. Okruglu tepsiju (24 cm) podmažite sa uljem i pospite brašnom, pa izlijete umućenu smesu.
Pecite na 200 c oko 40 minuta (treba da se uhvati korica) .
Pečenu projaru- pitu prekrijte sa folijom ili krpom i ostavite da se prohladi.
Način pripreme možete pogledati na YouTube-u (link in bio)🎥🍿
Prijatno 😉
