Ukoliko volite musaku , svidece Vam se ovaj recept. Rolovani kremasti krompir sa mlevenim mesom, kombinacija koja se ne odbija.

SASTOJCI:
Za pripremu mesa:
- Ulje
- 60 g Luka (belog dela od mladog luka ili crni luk)
- So
- 450 g Mlevenog Mesa
- 1 kasicica Vegete
- 1 kasicica Mlevene slatke paprike
- Biber
- 1 čen Belog Luka
- 1 kasicica Kečapa (ili Paradajz pelata)
- 1 kasicica Senfa
Za pripremu Krompira:
- 600 g Krompira
- So
- Voda (za Kuvanje Krompira)
- Biber
- 20 g Maslaca
- 60 g Tvrdog Sira (Gaude, Kačkavalja…)
- Kurkuma (Mode i bez kurkume)
- oko 30-50 ml Mleka
I jos :
Ulje (za premazivanje papira za pečenje)

PRIPREMA:
Izdinstajte sitno iseckani luk. Zatim dodajte mleveno meso, začinite sa biljnim začinom i mlevenom paprikom. Pojačajte temperautri i pržite oko 20 minuta, uz povremeno mešanje. Pred kraj prženja dodajte kečap, senf i beli luk.
Krompir skuvajte, kao za pire. U skuvani procedjeni krompir dodajte so, biber, rendani sir, maslac, mleko. Ispasirajte krompir. Na tepsiju od rerne stavite papir za pečenje. Premažite ga sa malo ulja. Razmažite krompir u pravougaoni oblik. Preko rasporedite mleveno meso. Umotajte rolat i stavite u zagrejanu rernu na 200 C. Pecite oko 10 minuta. Ukoliko želite lepši presek sačekajtre da se rolat ohladi, pa ga isecite. Prijatno:)
Način pripreme pogledajte u videu.