
Lagana, kremasta, osvežavajuća, a priprema se za cas. 😉Ovo mi je definitvino jedna od najlepsi vocnih torti😍.

Sastojci:
500 ml Slatke Pavlake
250 g Maskarpone Sira (sobne temperature)
50-100 g Šećera u prahu (po vašem ukusu)
200 g Jagoda 🍓
100 g Eurokrema (Crnog I belog krema)
150 Plazma keksa
Mleko
Dekoracija:
3 Jagode
Rendana bela čokolada (koristila sam Belgijsku belu cokoladu)
Mlevena Plazma
Priprema :
Umutite maskarpone sir sa šećerom. Dodajte slatku pavlaku, pa nastavite mutite mikseom. Nemojte da umutite previse slatku pavlaku, neka bude malo tečnija. Dobijenu smesu podelite na 2 dela. U jedna dodajte beli krem i iseckane jagode, u drugu dodajte crni krem. Umutite mikserom filove dok ne promene boju (rozu i smedju) i postanu čvršći. Na dno tepsije (30×20 cm ) poredjajte plazmu, koju ste predhodno umakali u mleko, preko stavite tamniji fil, pa fil sa jagodama. T
ortu ostavite u frižideru najmanje 30 minuta, a najbolje preko noći. Dekorisite sa mlevenom plazmom, rendanom belom čokoladom i jagodama.
Prijatno:)
Nacin pripeme pogledajte u videu:)
