Veoma ukusan obrok sa povrćem koji svi vole.
Ukoliko budete pripremali ovo jelo napišite u komentarima Vaše utiske:)

Sastojci:
- 500 g TIkvica
- 700 g Krompira
- 100 g Luka
- 100 g Pečenice (ili Slanine)
- So
- Biber
- Ulje
- 3 kasike Brašna
- 3 Jajeta
I još:
- Kisela Pavlaka
- Paradajz
Priprema:
Tikvice izrendajte i posolite, pa ostavite da odstoje dok ne pripremite ostale sastojke.
Krompir i luk izrendajte, posolite i pobiberite, pa dodajte ocedjene tikvice. Dodajte 3 kašike ulja i brašna, 3 jajeta, so, isecenu pečenicu(ili slaninu) pa sve sastojke dobro promešajte.
U tepsiju sipajte ulje i stavite u rernu na 220 C da se zagreje.
U zagrejanu tepsiju sipajte smesu i poravnajte. Pecite u zagrejanoj rerni na 220 C ok 40-45 minuta. Pečeno povrće ostavite u rerni da se ohladi.
Po želji servirajte sa kiselom pavlaku i paradajz salatom.
Prijatno:)