Brza Čokoladna torta sa Keksom, koju možete da pravate u posnoj i mrsnoj varijatni. Pravila sam je u posnoj varijanti i svi su bili oduševljeni.
Ako je budete pripremali napišite u komentarima Vaše utiske.

Sastojci:
- 1 l Mleka (koristila sam ovseno)
- 160 g Pudinga sa ukusom Vanile (4 kesice)
- 9 kašiku šećera
- Aroma Vanile (ili 10 g Vaniln Šećera)
- 200 g Čokolade
- 150 g Margarina (ili Maslaca)
I još:
- 350 g Keksa
- 1 kesice Nes Kafe
- 280 ml tople Vode
Dekoracija :
- 150 g Šlaga
- 300 ml Kisele vode
- Mix dekoracija Unicorn
- Boja za kolače i poslastice

Priprema:
Stavite 750 ml mleka da se kuva.
Puding sjedinite sa šećerom, aromom vanile i 250 ml mleka.
U provrelo mleko dodajte smesu sa pudingom i kuvajte dok se puding ne zgusne. Sklonite sa ringle, pa dodajte čokoladu.
Dobro izmešajte da se čokolada istopi.
Prekrijte puding i ostavite da se ohladi.
Dodajte margarin (ili maslac), pa mikserom mutite dok se sastojci ne sjedine.
Umutite nes kafu sa vodom/mlekom (po želji dodajte šećer).
Keks umačite u kafu i redajte na dno kalupa (23 cm).
Preko stavite 9 kašika pudinga i poravanjate. Postupak ponovite jos 2x.
Znaci postupak filovanja je: keks-puding-keks-puding-keks-puding, pa dekoracija.
Tortu ostavite najmanje tri sata na hladnom, a najbolje preko noći.
Izvadite tortu iz kalupa i dekorišite.
Prijatno 🙂
P.s. Keks možete da umačete u mleko ili sok.
Način prirpeme pogledajte u videu: