Brzinska ideja šta da pripremite za doručak (večeru). Topli planinski sendvič sa slaninicom , jajima i sirom, čiji miris će Vas osvojiti još tokom njegovog pečenja.
Umesto pančete možete da koristite salamu (šunku, mortadelu…).
Količinu sastojaka možete da prilagodite Vašem ukusu.
Ukoliko budete pripremali sendviče napišite u komentarima Vaše utiske.
Sastojci:
- 6 Kriski hleba
- 80 g Pančete
- 50-100 g Sira (kačkavalj, gauda…)Možete da koristite izrendani sir
- 2 Jaja
- 150 ml Mleka
- So
- Origano

Priprema:
Uključite rernu da se greje na 200 C.
U tepsiju poredjajte 4 parčeta hleba. Preko poredjajte slaninu (salamu), pa sir, 4 kriške hleba i opet sir.
U činijici umutite jaja, so i mleko.
Prelijte preko sendvica.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 C, 25-30 minuta.
Prijatno:)
Način prirpeme pogledajte u videu: