Brza hrskava piletina sa tortilja čipsom. Možete da je poslužite toplu i hladnu.
Piletinu možete da uvaljati u kornfleks, umesto tortilje.
Meso možete da pečete u rerni ili da ga pržite u ulju.
Ukoliko budete pripremali piletenu na ovaj način napišite u komentarima Vaše utiske.
_________________________

SASTOJCI:
- 500 g Piletine (belo meso)
- So, Biber
- 100 g Tortilja Čips
- 1-2 Jaja

Priprema:
Meso isecite na tračice i dobro začinite.
Tortljilja čips izlomite na sitnije komadiće.
U dubokom tanjiru umutite jaje (ili dva) sa malo soli.
Meso uvaljajte u jaja, a zatim u kornfleks.
Tepsiju obložite sa papirom za pečenje.
Preko poredjajte piletinu.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 C (bez ventilatora), oko 20-30 minuta.
Prijatno:)
Način priepreme pogledajte u videu :