Za par minuta napravite neodoljivu tortu sa jagodama i piskotama.
Torta je veoma lagana i osvazavajuca.
Ukoliko je budete priepmali napišete u komanetarima Vaše utiske.
_________________________

SASTOJCI:
- 300 g jagoda
- 10 g Vanilin secera
- 50 g secera u prahu (aka volite salde Dodajte Jose šećera)
- 50 g Eurokrema
- 250 g Maskarpone sira
- 500 ml Slatke pavlake
- 210 g Piskota
- Mleko
(*po potrebi stavite kremfix ili zelatin u tortu)
Dekoracija:
jagode

Priprema:
Očistite I operite jagode.
U činiji umutite mascarpone sir (sobne temperature), sa vanille šećerom, šećerom u prahu i eurokremom.
U drugoj činiji umutite slatku pavlaku, pa dodajte smesu sa maskarpone sirom.
Mutite dok se svi sastojci sjedine.
Smesu podelite na dva dela.
U jedan dodajte jagode i dobro promeštajte.
Piškote umočite u mleko, pa poredjajte na dno okruglog kalupa 25 cm.

Preko stavite fil sa jagodam i poravnajte ga.
Poredjajte ostatka piskota umočenih u mleko.
Stavite fil sa eurokremom i poravnajte.
Tortu spremite u zamrzivac na 2-3 h, ili ostavite u frizideru preko noci.
(Po potrebi dodajte kremfix ili želatin. Pogotovo, ako transportujete tortu).
Dekorisite po Vašem ukusu, ja sam samo poredjala jagode.
Prijatno:)
Način pripreme pogledajte u videu:
